Onze voordelen

 • Gratis ontwerp

  Heeft u nog geen bestand, dan kunt u gebruik maken van onze gratis ontwerpservice. Een team van professionals zit voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. U geeft aan wat u wilt communiceren, levert materiaal aan en wij gaan voor u aan de slag. Uiteraard ontvangt u eerst een drukproef. Na akkoord van uw kant starten wij de productie. De gratis ontwerpservice is geldig op al onze standaard producten. Voor afwijkende producten informeren wij u graag over de tarieven.

 • Gratis bestandscontrole

  Wij controleren kosteloos uw bestanden op formaat, afloop, kleurenmodus en resolutie. Mocht er technisch iets niet in orde zijn, dan proberen wij dit direct aan te passen. In sommige gevallen kunnen wij dit zelf niet aanpassen, dan zullen we altijd contact met u opnemen. U loopt hiermee dus geen enkel risico. Inhoudelijk passen wij uiteraard nooit iets aan. Wanneer er een aanpassing plaats heeft gevonden sturen wij u ook altijd een proef per e-mail. Na uw akkoord gaan wij pas over tot productie.

 • Gratis levering

  Onze producten (m.u.v. spandoeken) worden gratis geleverd op één adres binnen Nederland of België. De drukwerkproducten worden standaard tussen 09:00 – 18:00 uur bezorgd. Het is niet mogelijk om een exacte bezorgtijd te kiezen.

 • Korte levertijden

  Door korte lijnen en snel schakelen kunnen wij snelle levertijden bieden. Mocht u een product met spoed nodig hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen en bespreken wij met u de mogelijkheden.

 • Persoonlijk contact

  Wij vertellen u graag meer de mogelijkheden op het gebied van drukwerk. Met onze jarenlange ervaring, passie voor het vak en oprechte betrokkenheid kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij staan garant voor kwaliteit en dat is terug te zien in de werkwijze van al onze medewerkers. Met ons enthousiaste team zijn wij constant op zoek naar de meest efficiënte methode om uw order vlot en kwalitatief hoogwaardig te verwerken en te begeleiden.

 • Veilig betalen

  Op de webshop van drukwerkcompleet.nl kunt u altijd en eenvoudig uw bestelling plaatsen, ook als u nog geen klant bent! U betaalt via uw eigen bank, u rekent af binnen uw vertrouwde internetbankieromgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.